Neem contact met ons op

 +31 (0)6-5336 7524

info@12dry.eu

Lage Naarderweg 45-47,
1217GN, Hilversum

Veelgestelde vragen

Wij bieden de standaard maten M, L, XL en XXL aan. 

Uw normale maat is ook de maat voor Palettio shirts.

Het unieke is dat de shirts en de beschermende laag op 60 graden zijn te wassen waardoor alle, vlekken geurtjes en bacteriën verdwijnen.

Voor onze overhemden gebruiken we alleen hoogwaardig 100% Cubaans kwaliteitskatoen. Aan het boordje hebben we 5% elastaan ​​toegevoegd, waardoor het shirt door de extra stretch nog beter om je lichaam zit.

De eerste keer dat kleding gewassen wordt, krimpt het altijd iets. Zo ook bij Palettio. Hier is echter rekening mee gehouden bij het bepalen van de maatvoering. Als je de wasvoorschriften aanhoudt is er dus niets aan de hand.

Het is een extra absorberende laag bestaande uit katoen en een vocht kerende laag om doorlekken te voorkomen.

Om je bestelling te kunnen verzorgen, vragen we om je persoonlijke gegevens. Zodra je een account hebt, hoef je dit niet meer te doen en kun je gewoon inloggen. Persoonlijke gegevens behandelen wij in vertrouwen volgens de GDPR wetgeving.

Wij streven ernaar je bestelling de volgende dag te bezorgen. Onder onvoorziene omstandigheden kan hier weleens van worden afgeweken.

Natuurlijk kan dat. Stuur een e-mail naar service@palettio.com dat je wilt retourneren. Stuur de artikelen, met pakbon, in deugdelijke verpakking naar: Palettio, Herenweg 15, 3602AM Maarssen. Geef op de pakbon aan welke artikelen worden geretourneerd. Na ontvangst en verificatie wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. De shirts dienen in originele staat en in ongeopende verpakking geretourneerd te worden.